Известие

Collapse
No announcement yet.

Интересен проблем с локва в колата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Интересен проблем с локва в колата

Влизам аз в колата в неделя, след големите порои от събота вечерта и гледам в краката до шофьорската седалка една истинска локва.. а никъде не беше мокро- нито седалката, нито, около таблото или вратата на колата- отзад също сухо.. И се питам от къде по дяволите беше влезнал тоя над 1л вода в краката на пасажера? Не е да съм карал колата в дъжда да кажеш, че отдолу е влязла някъде.. После като я попих с гъба и паркирах колата с предницата нагоре някъде отдолу се изля поне още литър вода... Някой да има предположения как е влязла водата?
    Lexus IS200

Като първи варянт... уплатнението на вратата разбира се..
    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
    sigpic
    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

колега, имаш събран кереч от вътрешната страна на калника, пред предното стъкло (дано ме разбра къде, че ич не знам как му се казва на това нещо; абе в края на 'легена' дето стои моторчето на чистачките), съответно водата не може да се изтича през дупките и влиза в купето... не съм поглеждал на алфата как е, ама с един голф2 такъва веселба беше....
      166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
      x145 1.6 boxer

Comment

Пипни долната част на вентилатора на парното. Ако е мокра значи пластмасата под чистачките ти пропуска.
        Сваляш я , мажеш тънко със силикон и слагаш обратно. На мен от там през филтъра на купето и влизаше в краката на пътника до шофьора.
        145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
          ... пред предното стъкло..
          точно от там и на мен капеше,беше се заталачило това казанче и като се напълни от една дупка дет минават кабелите влизаше вътре,махаш пластмасата от ляво дет е чистачката и чистиш казанчето,има едно парче маркуч около 4 пръста е дълго от единя край сплескан нещо като сифон е на дъното на казанчето ,сигорно се е запушило
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm

Comment

Working...
          X